hair color pregnancy
Sve što tražite za svoju ljepotu i kosu


Hair Color Pregnancy :

Mogu li obojiti kosu kad sam trudna? Jesu li boje za kosu tijekom trudnoće opasne? Čini se neosnovanom idejom da potencijalno štetne tvari koje mogu biti prisutne u proizvodima koji se koriste za bojanje, prolazeći kroz krvne žile u vlasištu mogu doći do djeteta kroz posteljicu. Tvari koje se koriste u tim proizvodima, zapravo, prethodno su procijenjene i odobrile Europski znanstveni odbor, a njihova uporaba u trudnoći smatra se Apsolutno sigurnim. Kao mjera opreza bilo bi bolje da se tinitus jednom mjesečno i kratko vrijeme zatvarača više od bilo čega drugog, jer je tijekom trudnoće učestaliji rizik od majke alergijske reakcije. Za maksimalnu mjeru opreza Izbjegavajte nijansu u prva tri mjeseca trudnoće, kada je proces stvaranja fetusa je na maksimumu. Dakle, kako bi se smanjila alergijska pojava, moguće je provesti test osjetljivosti kože primjenom male količine boje na koži, slijedeći upute u upozorenjima o proizvodu i provjeriti što se događa ako je u 48 sati u području crvenilo, svrbež ili oticanje, ne smije se primjenjivati. Izbjegavamo tretmane koji prodiru duboko u kožu, preferiramo oživljene bočice, raspršive sprejeve ili maskariju, čestice boje kose koje su spojene na radnje fiksacijski smole i druge komponente koje ostaju na površini Ne dolazi u dodir s kožom i korijenom. Obično, njihov efekt će nestati nakon šampona. Boje su poželjne oksidacije svjetlosti, to je malo oksidiraj boje koje služe obje bijele kose bez oštre promjene u tonu. Trajanje varira ovisno o količini oksidant prisutan u proizvodu; klasična oksidacija bojanje: oni su rješenja ili emulzije u vrlo penetracija krema koja popraviti boje u najdubljom dijelu kose Zahvaljujući djelovanju amonijaka ili drugih osnovnih tvari (Erin). Otvaranje kose vage omogućuje aktivne sastojke za ulazak u sobu. Oni su trajne boje kao što su trajno promijeniti boju kose. Bez amonijaka boje još uvijek sadrže druge fiksiranje kako bi bili sigurni boja prodire u kosu, međutim, oni imaju prednost da se manje alergijski.

Encyclopedic hair website


Hairdressers brinuti o zdravlju kose u ljepoti i estetskim salonima, sa stilom frizure za modne-kosu fotografije i prodaju proizvoda za njegu kose.

Srodne teme

Frizeri leksikon

Hair Color Pregnancy, Hairdressers, kosa, zdravlje, kozmetički saloni, frizura modne fotografije, frizura, estetika, prodaja, ćelavost skrb, Hair Color Pregnancy, kosa pada, bojanje, sunčeve zrake, balayages, meches, shatush, deja-vu, Hair Color Pregnancy, Prodaja kose proizvodi, prodaja frizerski proizvodi, prodaja frizerske predmete, prodaje sušilice za kosu, prodaje kose ravnanje, prodaje šišanje škare, prodaju kosu regeneratora, prodaje pad-otporan njegu kosa, kerastaza prodaja, Hair Color Pregnancy, prodaja protoplazmina, prodaje perike, prodaje Arganovo ulje, prodaje marokanulje, prodaje phonlux Parlux, prodaje kose četke, prodaje drvene češljevi, prodaje odjeću za frizera, prodaju bojanje kose, Hair Color Pregnancy, prodaje specijalne frizure, prodaja frizerski namještaj, prodaja frizerski tečajevi, posao, najbolja cijena, Outlet proizvodi za kosu

X

privacy