haircolorpregnancy.com
Tot el que estàs buscant per la teva bellesa i el teu cabell


Haircolorpregnancy.com : Puc fer un hairdye quan estic embarassada? Es tenyeix el cabell durant l'embaràs perillós? Sembla infundada la idea que les substàncies potencialment nocives que podrien estar presents en els productes utilitzats per tenyir-se, passant pels vasos sanguinis en el cuir cabellut pot arribar al nadó a través de la placenta. Les substàncies utilitzades en aquests productes, de fet, són prèviament avaluades i aprovades pel comitè científic europeu i el seu ús en l'embaràs es considera absolutament segur. Com a precaució seria millor fer els tinritus una vegada al mes i un temps de Finestró curt més que qualsevol altra cosa perquè durant l'embaràs és més freqüent el risc de mares lèrgiques reaccions. Per a la màxima precaució evitem el tint en els primers tres mesos d'embaràs, quan el procés de formació del fetus està al seu màxim. Així, per reduir qualsevol fenomen al·lèrgic, és possible dur a terme la prova de sensibilitat a la pell aplicant una petita quantitat de tint a la pell, seguint les instruccions en els advertiments del producte i comprovant què passa si en 48 hores apareixen a l'àrea enrogiment, picor o inflor, no s'ha d'aplicar. Evitem tractaments que penetren profundament en el cuir cabellut, preferim reviure vials, aerosols o màscara de pestanyes, partícules de tint per als cabells que estan connectades a les resines fixatives d'acció i altres components que romanen a la superfície de la sense entrar en contacte amb la pell i l'arrel. En general, el seu efecte desapareixerà després d'un xampú. Els colors són preferibles per a l'oxidació de la llum, és una mica de tints oxidants que serveixen tant al cabell blanc, sense un fort canvi de to. La durada varia en funció de la quantitat d'oxidant present en el producte; coloració clàssica d'oxidació: són solucions o emulsions en crema molt penetrant que arreglen els tints en la part més profunda del cabell gràcies a l'acció d'amoníac o altres substàncies bàsiques (alcalina). L'obertura de les escales de cabell permet als ingredients actius entrar a l'habitació. Són colors permanents, ja que canvien permanentment el color del cabell. Tints lliures d'amoníac encara conté altres fixants per assegurar-se que el color penetra en el cabell, però, tenen l'avantatge de ser menys al·lergogen.

Gossip & News
20 Feb 20
giorgio alfieri sito

GIORGIO ALFIERI ARTISTIC GROUP, noto Salone Parrucchieri di Ercolano (Napoli), ti invita a scoprire il nuovo sito web.

Frutto dell’esperienza di Giorgio Alfieri, direttore artistico del salone e formatore tecnico artistico del noto brand CHARME & BEAUTY per il quale lo stilista ha calcato innumerevoli pedane in tutto il territorio italiano, ALFIERI ARTISTIC GROUP, attivo da oltre 60 anni, non è solo un semplice salone…

Visita il sito e scopri di più sul salone di GIORGIO ALFIERI!

19 Feb 20

Pubblicazione di LNE - Les Nouvelles Esthetiques Italia ora on line

Abbiamo pubblicato per Voi un estratto on line sfogliabile del magazine Les Nouvelles Esthetiques, la rivista leader nel mondo per l'aggiornamento professionale in estetica. Buona Lettura! #lne

SFOGLIA ON-LINE

18 Feb 20

TRICOART, azienda di JESOLO (VENEZIA) specializzata nel campo cosmetico bio-naturale che pone particolare attenzione alla tricologia teorica ed applicata, presenta la LINEA ENERGY - HAIR Therapy.

HAIR Therapy - Linea Energy è indicata per capelli secchi e fragili in quanto tutti i prodotti sono idratanti ed arricchiti di collagene. L'azione nutriente e rimpolpante ne fa una linea adatta anche per capelli colorati, mantiene il colore più a lungo, dona lucentezza e ristruttura.
La linea comprende:

  • SHAMPOO ENERGY IDRATANTE RISTRUTTURANTE PER CAPELLI SECCHI
  • MASCHERA ENERGY IDRATANTE RISTRUTTURANTE PER CAPELLI SECCHI
  • ENERGY BI-FACE NUTRIENTE IDRATANTE CONDIZIONANTE
  • ENERGY INTENSIVE CREAM SPECIFICO PER CAPELLI SECCHI
  • FIALE ENERGY RISTRUTTURANTI AI MINERALI QUATERNARI
18 Feb 20

COSMOPROF WORLDWIDE la manifestazione che si terrà a BOLOGNA dal 12 al 16 MARZO 2020 conferma il regolare svolgimento dell'EDIZIONE 2020.

FEBBRAIO 2020 - Tramite un COMUNICATO UFFICIALE gli organizzatori di COSMOPROF 2020 (la fiera leader mondiale per l’intera industria della cosmetica e della bellezza professionale) vogliono rassicurare in merito alle ultime novità riguardanti il NOVEL CORONAVIRUS sottolineando che le comunicazioni del Ministero della Salute in Italia e dell’Organizzazione Mondiale della Sanità sono costantemente monitorate, al fine di adottare tutti i provvedimenti eventualmente disposti dalle predette autorità.

Si assicura pertanto che il programma di Cosmoprof Worldwide Bologna 2020 non subirà nessuna modifica e i servizi della manifestazione si svolgeranno regolarmente.

Per prenotare i biglietti clicca qui: TICKET INFO

14 Feb 20
ANAM Roma

FEBBRAIO 2020 - La Squadra Nazionale Acconciatori è stata invitata e ricevuta dal Presidente della Repubblica Sergio Mattarella nella prestigiosa sede di Palazzo del Quirinale a Roma. L’invito da parte del presidente è stato conseguente alla vittoria della squadra al campionato mondiale per acconciatori Omc World Cup 2019, svoltosi a Parigi dal 14 al 16 settembre passati. Accompagnata da Lino Fabbian, presidente nazionale ANAM (Accademia Nazionale Acconciatori Moda), da Francesco Sganga, presidente regionale ANAM Roma, la squadra si è intrattenuta con il Presidente a Palazzo del Quirinale.

Dopo i complimenti a dirigenti, trainer e componenti della squadra, sono stati trattati importanti temi relativi al settore dell’hairstyling, tra cui la formazione, fondamentale per l’innalzamento della qualità del servizio nei saloni, l’artigianalità, determinante per mantenere la personalizzazione dell’offerta, e la presenza capillare sul territorio, a garanzia dell’accessibilità dei servizi di bellezza a tutti i cittadini.

Encyclopedic hair website


Perruqueries tenir cura de la salut del cabell en els salons de bellesa i estètica, amb pentinats d'estil per a la moda-fotos del cabell i la venda de productes per al cabell cura.

Temes relacionats

Lèxic de perruqueries

Haircolorpregnancy.com, perruqueries, cabells, salut, salons de bellesa, fotos de moda de cabells, pentinats, estètica, venda, cura de la calvície, Haircolorpregnancy.com, caiguda del cabell, colorants, cremades de sol, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Haircolorpregnancy.com, Venda de productes per al cabell, venda de productes de perruqueria, venda d'articles de perruqueria, la venda d'assecadors de cabells, la venda de planxes de cabell, la venda de tisores de tall de cabell, la venda de cura del pèl de la regeneració, la venda d'atenció a prova de tardor cabell, vendes de Kerastase, Haircolorpregnancy.com, venda de prooplasmines, perruques de venda, la venda d'oli d'argan, la venda de marrocanoil, venda de phonlux PARLUX, la venda de pinzells, la venda de pinten de fusta, la venda de roba per als perruquers, la venda de tint per al cabell, Haircolorpregnancy.com, venda de xampús de cabells especials, venda de mobles de perruqueria, venda de cursos de perruqueria, de negocis, millor preu, Outlet productes per a cabells

X

privacy
["13:26:48","Questo debug si vede solo navigando dall IP 78.134.74.14 (ufficio)","str sql: SELECT * FROM DOMINI WHERE NOME = 'Haircolorpregnancy.com' limit 0,1","categoriaImpostataDa: record da DB","Categoria - E-COMMERCE - impostata da: record da DB","linkEntraImpostatoDa: record DB","File da includere: \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/categorie\/E-COMMERCE\/ca.php","Valori di default impostate da - \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/categorie\/E-COMMERCE\/ca.php","Valori impostati da - \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/urls\/haircolorpregnancy.com\/ca.php","stringa sql di selezione: SELECT NOME FROM `DOMINI` GROUP by NOME ORDER BY NOME","Categoria - E-COMMERCE - impostata da: record da DB"]