hair color pregnancy
Tot el que estàs buscant per la teva bellesa i el teu cabell


Hair Color Pregnancy :

Puc fer un hairdye quan estic embarassada? Es tenyeix el cabell durant l'embaràs perillós? Sembla infundada la idea que les substàncies potencialment nocives que podrien estar presents en els productes utilitzats per tenyir-se, passant pels vasos sanguinis en el cuir cabellut pot arribar al nadó a través de la placenta. Les substàncies utilitzades en aquests productes, de fet, són prèviament avaluades i aprovades pel comitè científic europeu i el seu ús en l'embaràs es considera absolutament segur. Com a precaució seria millor fer els tinritus una vegada al mes i un temps de Finestró curt més que qualsevol altra cosa perquè durant l'embaràs és més freqüent el risc de mares lèrgiques reaccions. Per a la màxima precaució evitem el tint en els primers tres mesos d'embaràs, quan el procés de formació del fetus està al seu màxim. Així, per reduir qualsevol fenomen al·lèrgic, és possible dur a terme la prova de sensibilitat a la pell aplicant una petita quantitat de tint a la pell, seguint les instruccions en els advertiments del producte i comprovant què passa si en 48 hores apareixen a l'àrea enrogiment, picor o inflor, no s'ha d'aplicar. Evitem tractaments que penetren profundament en el cuir cabellut, preferim reviure vials, aerosols o màscara de pestanyes, partícules de tint per als cabells que estan connectades a les resines fixatives d'acció i altres components que romanen a la superfície de la sense entrar en contacte amb la pell i l'arrel. En general, el seu efecte desapareixerà després d'un xampú. Els colors són preferibles per a l'oxidació de la llum, és una mica de tints oxidants que serveixen tant al cabell blanc, sense un fort canvi de to. La durada varia en funció de la quantitat d'oxidant present en el producte; coloració clàssica d'oxidació: són solucions o emulsions en crema molt penetrant que arreglen els tints en la part més profunda del cabell gràcies a l'acció d'amoníac o altres substàncies bàsiques (alcalina). L'obertura de les escales de cabell permet als ingredients actius entrar a l'habitació. Són colors permanents, ja que canvien permanentment el color del cabell. Tints lliures d'amoníac encara conté altres fixants per assegurar-se que el color penetra en el cabell, però, tenen l'avantatge de ser menys al·lergogen.

Encyclopedic hair website


Perruqueries tenir cura de la salut del cabell en els salons de bellesa i estètica, amb pentinats d'estil per a la moda-fotos del cabell i la venda de productes per al cabell cura.

Temes relacionats

Lèxic de perruqueries

Hair Color Pregnancy, perruqueries, cabells, salut, salons de bellesa, fotos de moda de cabells, pentinats, estètica, venda, cura de la calvície, Hair Color Pregnancy, caiguda del cabell, colorants, cremades de sol, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Hair Color Pregnancy, Venda de productes per al cabell, venda de productes de perruqueria, venda d'articles de perruqueria, la venda d'assecadors de cabells, la venda de planxes de cabell, la venda de tisores de tall de cabell, la venda de cura del pèl de la regeneració, la venda d'atenció a prova de tardor cabell, vendes de Kerastase, Hair Color Pregnancy, venda de prooplasmines, perruques de venda, la venda d'oli d'argan, la venda de marrocanoil, venda de phonlux PARLUX, la venda de pinzells, la venda de pinten de fusta, la venda de roba per als perruquers, la venda de tint per al cabell, Hair Color Pregnancy, venda de xampús de cabells especials, venda de mobles de perruqueria, venda de cursos de perruqueria, de negocis, millor preu, Outlet productes per a cabells

X

privacy