INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Rrobat e flokëve

PRODUCTS N°: 3
Capes - PI-ERRE

Capes
PI-ERRE

Tags capes tona që ne të siguruar antistiro njollë - rezistente pëlhurë dhe 100% poliestër me një gamë të gjerë ngjyrash. Për prerja capes, ju mund të zgjidhni midis 3 ...

Tags capes tona që ne të siguruar antistiro njollë - rezistente pëlhurë dhe 100% poliestër me një gamë të gjerë ngjyrash. Për prerja capes, ju mund të zgjidhni midis 3 ...
kalata - PI-ERRE

kalata
PI-ERRE

Tags: kompani udhëheqëse me më shumë se 10 vjet përvojë në fushën • hairdressers • Beauticians • në krijimin e rrobave të punës dhe punës liri, në të gjithë te...

Tags: kompani udhëheqëse me më shumë se 10 vjet përvojë në fushën • hairdressers • Beauticians • në krijimin e rrobave të punës dhe punës liri, në të gjithë te...
kimonos - PI-ERRE

kimonos
PI-ERRE

Tags Krerët mund të bëhen prej pëlhurave : • njollë ; • antistiro ; • pambuku sanforized (pretreated) ; • sfungjer njollë (të zezë) ; dhe janë gjithashtu të munds...

Tags Krerët mund të bëhen prej pëlhurave : • njollë ; • antistiro ; • pambuku sanforized (pretreated) ; • sfungjer njollë (të zezë) ; dhe janë gjithashtu të munds...

X

privacy