INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Extension për flokët

PRODUCTS N°: 27
X - HAIR EXTENSION - NEW COSMETICS

X - HAIR EXTENSION
NEW COSMETICS

Tags: NEW Kozmetikë Ltd është futur një të ri extensions Programi i prodhimit : X - Flokeve EXTENSION para-lidhura me keratin. Lehtë për të aplikuar me një gamë të gje...

Tags: NEW Kozmetikë Ltd është futur një të ri extensions Programi i prodhimit : X - Flokeve EXTENSION para-lidhura me keratin. Lehtë për të aplikuar me një gamë të gje...
PRODUKTET flokeve TRADE ITALI - HAIR TRADE

PRODUKTET flokeve TRADE ITALI
HAIR TRADE

Tags flokeve Tregtisë Kanadaja është një kompani e specializuar në përpunimin e flokëve të njeriut 100 %. Përdor teknikën më të vjetër italiane të përpunimit të flo...

Tags flokeve Tregtisë Kanadaja është një kompani e specializuar në përpunimin e flokëve të njeriut 100 %. Përdor teknikën më të vjetër italiane të përpunimit të flo...
Xhevahire dhe zgjerime - A.L. TEAM

Xhevahire dhe zgjerime
A.L. TEAM

Tags Selia e re shtëpi një sallë ekspozite të madhe plotësisht të përkushtuar për pajisje flokët, risive dhe hairstyles për çdo lloj zgjatje të flokëve në sintetike o...

Tags Selia e re shtëpi një sallë ekspozite të madhe plotësisht të përkushtuar për pajisje flokët, risive dhe hairstyles për çdo lloj zgjatje të flokëve në sintetike o...
SHE'S PËRMBLEDHJE - SHE HAIR EXTENSION

SHE'S PËRMBLEDHJE
SHE HAIR EXTENSION

koleksione të disponueshme për klientët duke filluar nga LINE Platinum, linja tip është prodhuar tërësisht me dorë në 100% e flokëve natyrale, linja RINJ, linjë të re ...

koleksione të disponueshme për klientët duke filluar nga LINE Platinum, linja tip është prodhuar tërësisht me dorë në 100% e flokëve natyrale, linja RINJ, linjë të re ...
SHE : flokeve Extension - SHE HAIR EXTENSION

SHE : flokeve Extension
SHE HAIR EXTENSION

Tags gjerë - BAZUAR THERMOADHESIVE Fillesat gjerë nga ngjitës extension SHE me bazë termike është një shpejtë dhe të lehtë për të aplikuar nga gjatësia e rreth tre m...

Tags gjerë - BAZUAR THERMOADHESIVE Fillesat gjerë nga ngjitës extension SHE me bazë termike është një shpejtë dhe të lehtë për të aplikuar nga gjatësia e rreth tre m...
EXENCLIP - SHE HAIR EXTENSION

EXENCLIP
SHE HAIR EXTENSION

kit 3 bende EASY pëlhura 20 Kit 3 bandat e flokëve nga gjerësinë prej 15 cm. secila dhe gjatësia e 45-50-55 cm. Sistemi Perfect për një aplikim në momentin e fundit, glam ...

kit 3 bende EASY pëlhura 20 Kit 3 bandat e flokëve nga gjerësinë prej 15 cm. secila dhe gjatësia e 45-50-55 cm. Sistemi Perfect për një aplikim në momentin e fundit, glam ...
Flokeve dhe flokeve Zgjerimet e flokeve - CAPELLI&CAPELLI

Flokeve dhe flokeve Zgjerimet e flokeve
CAPELLI&CAPELLI

Tags flokeve dhe flokeve është një rritje e re, kreative dhe të shpejtë. Mbi trembëdhjetë vjet që studiojnë në Amerikë tani futjen e sistemeve të shtesave në treg dhe ...

Tags flokeve dhe flokeve është një rritje e re, kreative dhe të shpejtë. Mbi trembëdhjetë vjet që studiojnë në Amerikë tani futjen e sistemeve të shtesave në treg dhe ...
EGOWORLD : extensions - EGOWORLD

EGOWORLD : extensions
EGOWORLD

Kompania e re dhe dinamike, lider në fushën e zgjerimet e flokëve natyrale, wigs dhe radhët e gjata fibra Kanekalon, ajo ofron 5 metodat e zgjerimeve kreative dhe revolucionar...

Kompania e re dhe dinamike, lider në fushën e zgjerimet e flokëve natyrale, wigs dhe radhët e gjata fibra Kanekalon, ajo ofron 5 metodat e zgjerimeve kreative dhe revolucionar...
Fillesa PËR VAZHDIMIN - SHE HAIR EXTENSION

Fillesa PËR VAZHDIMIN
SHE HAIR EXTENSION

Tags keratin - bazuar AJO ofron flokët të shkëlqyer për zgjatjen e bërë të keratin dhe të cilësisë së lartë. Strukturat dhe metodat e ndryshme të aplikimit për gra ...

Tags keratin - bazuar AJO ofron flokët të shkëlqyer për zgjatjen e bërë të keratin dhe të cilësisë së lartë. Strukturat dhe metodat e ndryshme të aplikimit për gra ...
KIT gjerë - SHE HAIR EXTENSION

KIT gjerë
SHE HAIR EXTENSION

Tags: AJO mendon për çdo detaj dhe kjo po ofron sistemet e saj në extension çantë së bashku me të gjitha pajisje të nevojshme për një aplikim të plotë, si dheKIT gjerë...

Tags: AJO mendon për çdo detaj dhe kjo po ofron sistemet e saj në extension çantë së bashku me të gjitha pajisje të nevojshme për një aplikim të plotë, si dheKIT gjerë...
PAKETIMI Elegant - SHE HAIR EXTENSION

PAKETIMI Elegant
SHE HAIR EXTENSION

Tags: AJO paraqet produktet e saj në një dizajn unik dhe paketimit elegante. Flokët për praktikat Keratin me bazë ekstensionit janë në dispozicion në paketat e 10 ose lukso...

Tags: AJO paraqet produktet e saj në një dizajn unik dhe paketimit elegante. Flokët për praktikat Keratin me bazë ekstensionit janë në dispozicion në paketat e 10 ose lukso...
Fillesa NË NATYRORE flokët me keratin - ANGEN'S

Fillesa NË NATYRORE flokët me keratin
ANGEN'S

kaçurrel flokeve Gjatesite dispozicion : Mis Art AE1500R. 55/60 cm. COLORS 1B, 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 17, 26, 27, 32, 33, 35, 130, DB3, DB4. ...

kaçurrel flokeve Gjatesite dispozicion : Mis Art AE1500R. 55/60 cm. COLORS 1B, 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 17, 26, 27, 32, 33, 35, 130, DB3, DB4. ...
SHE : flokeve Extension - SHE HAIR EXTENSION

SHE : flokeve Extension
SHE HAIR EXTENSION

Tags: AJO bërë e famshme sistemin e zgjerimet e flokëve në botë. Ai e filloi në vitin 1995 me publikimin e flokët e tyre në flokë natyrore keratin me bazë dhe tani e ka b...

Tags: AJO bërë e famshme sistemin e zgjerimet e flokëve në botë. Ai e filloi në vitin 1995 me publikimin e flokët e tyre në flokë natyrore keratin me bazë dhe tani e ka b...
ANGENS - ANGEN'S

ANGENS
ANGEN'S

100 % zgjerimet e flokëve natyrale Me gratë Ängen 'S mund të ketë luksin e mbajtur deri me modës : linjë e re e zgjerimet e flokëve të përmbushur nevojat e ndryshme të ...

100 % zgjerimet e flokëve natyrale Me gratë Ängen 'S mund të ketë luksin e mbajtur deri me modës : linjë e re e zgjerimet e flokëve të përmbushur nevojat e ndryshme të ...
100 % zgjerimet e flokëve NATYRORE NJERIUT - HAIR TRADE

100 % zgjerimet e flokëve NATYRORE NJERIUT
HAIR TRADE

• Locks në flokët e 100 % natyral, i drejtë, me onde dhe valë-valë, me termo - sintetike keratin të madhësive të ndryshme. • Weaving në flokët e natyrshme e gjatesit...

• Locks në flokët e 100 % natyral, i drejtë, me onde dhe valë-valë, me termo - sintetike keratin të madhësive të ndryshme. • Weaving në flokët e natyrshme e gjatesit...
Fillesa NË NATYRORE flokët me keratin - ANGEN'S

Fillesa NË NATYRORE flokët me keratin
ANGEN'S

Tags flokët e drejtë Gjatesite dispozicion : Tags: Art Mis AE1600XL. 70/75 cm. Mis Art AE1600L. 55/60 cm. Mis AE1600M Art. 45/50 cm. COLORS 1B, 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 17, 20,...

Tags flokët e drejtë Gjatesite dispozicion : Tags: Art Mis AE1600XL. 70/75 cm. Mis Art AE1600L. 55/60 cm. Mis AE1600M Art. 45/50 cm. COLORS 1B, 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 17, 20,...
EXTENSION ME unaza - EGOWORLD

EXTENSION ME unaza
EGOWORLD

Tags 100 % natyrale e flokëve Remy Unaza extension sistem është një metodë e re e ftohtë, të shpejtë dhe të lehtë për të aplikuar si ajo nuk kërkon përdorimin e tre...

Tags 100 % natyrale e flokëve Remy Unaza extension sistem është një metodë e re e ftohtë, të shpejtë dhe të lehtë për të aplikuar si ajo nuk kërkon përdorimin e tre...
Ajo: grupet e flokëve të pëlhurave - SHE HAIR EXTENSION

Ajo: grupet e flokëve të pëlhurave
SHE HAIR EXTENSION

Tags: Në mesin e sistemeve të ndryshme në zgjerimet e flokëve të vërtetë, shpejtë dhe të lehtë për të aplikuar, AJO sugjeron bandat e flokëve pëlhura të zbatueshme p...

Tags: Në mesin e sistemeve të ndryshme në zgjerimet e flokëve të vërtetë, shpejtë dhe të lehtë për të aplikuar, AJO sugjeron bandat e flokëve pëlhura të zbatueshme p...
Ind Machine - CAPELLI&CAPELLI

Ind Machine
CAPELLI&CAPELLI

bandat e flokëve sewn që do të aplikohen në kokë, sipas efektin e dëshiruar, me gjilpërë dhe thread specifike. Kjo është një teknikë semipermanent, përmes të cilit f...

bandat e flokëve sewn që do të aplikohen në kokë, sipas efektin e dëshiruar, me gjilpërë dhe thread specifike. Kjo është një teknikë semipermanent, përmes të cilit f...
EASY 20 - SHE HAIR EXTENSION

EASY 20
SHE HAIR EXTENSION

kit 3 bende EASY pëlhura 20 Kit 3 bandat e flokëve nga gjerësinë prej 15 cm. secila dhe gjatësia e 45-50-55 cm. Sistemi Perfect për një aplikim në momentin e fundit, glam ...

kit 3 bende EASY pëlhura 20 Kit 3 bandat e flokëve nga gjerësinë prej 15 cm. secila dhe gjatësia e 45-50-55 cm. Sistemi Perfect për një aplikim në momentin e fundit, glam ...
PRODUKTET EXTENSILK : flokët gërshetim - EXTEN SILK

PRODUKTET EXTENSILK : flokët gërshetim
EXTEN SILK

Tags Gama është e plotë të flokëve endje, që do të aplikohen me damar (Teknika e ndërtimit më të mirë për zgjerimet e flokëve çuditshëm etnike) ose me sistemin e pë...

Tags Gama është e plotë të flokëve endje, që do të aplikohen me damar (Teknika e ndërtimit më të mirë për zgjerimet e flokëve çuditshëm etnike) ose me sistemin e pë...
Wigs NATYRORE për të matur - HAIR TRADE

Wigs NATYRORE për të matur
HAIR TRADE

Tags grua dhe burrë Tregtisë flokeve Kanada, përveç të qënit një lider në prodhimin dhe shitjen e flokëve për zgjerimet, ka brenda wigs laboratorike për gratë dhe bur...

Tags grua dhe burrë Tregtisë flokeve Kanada, përveç të qënit një lider në prodhimin dhe shitjen e flokëve për zgjerimet, ka brenda wigs laboratorike për gratë dhe bur...
THERMOADHESIVE : PRAKTIKE DHE reusable - SHE HAIR EXTENSION

THERMOADHESIVE : PRAKTIKE DHE reusable
SHE HAIR EXTENSION

Tags Fusible AJO karakterizohet nga lehtësuar përdorimin e tij, çdo seksion është rreth 4 cm e gjerë. dhe mund të përdoren. Stickers Pjesët janë në dispozicion në paket...

Tags Fusible AJO karakterizohet nga lehtësuar përdorimin e tij, çdo seksion është rreth 4 cm e gjerë. dhe mund të përdoren. Stickers Pjesët janë në dispozicion në paket...
EXTENSILK : PRODHIMI ITALIANE - EXTEN SILK

EXTENSILK : PRODHIMI ITALIANE
EXTEN SILK

Tags:lëndë e parë përdoret, saktësia e shërbimeve dhepërvoja unike e një floktar si Gerry Santoro, të bëjë extensions EXTENSILK një produkt i shkëlqyer. EXTENSILK ka s...

Tags:lëndë e parë përdoret, saktësia e shërbimeve dhepërvoja unike e një floktar si Gerry Santoro, të bëjë extensions EXTENSILK një produkt i shkëlqyer. EXTENSILK ka s...
Wigs sintetike PËR FUNDIT - HAIR TRADE

Wigs sintetike PËR FUNDIT
HAIR TRADE

Tags BREZIT Linja e wigs sintetike që ofron Tregtisë flokeve Itali, është ndërtuar me material të cilësisë së lartë shumë të ngjashme në flokë, e cila e kombinuar m...

Tags BREZIT Linja e wigs sintetike që ofron Tregtisë flokeve Itali, është ndërtuar me material të cilësisë së lartë shumë të ngjashme në flokë, e cila e kombinuar m...
Flokeve PAJISJET EXTENSION - HAIR TRADE

Flokeve PAJISJET EXTENSION
HAIR TRADE

Tags • Pajisjet me pincë nxehtë ngrohje në të dy kokat. • Pajisje të ftohtë me ultratinguj. ...

Tags • Pajisjet me pincë nxehtë ngrohje në të dy kokat. • Pajisje të ftohtë me ultratinguj. ...
JO-endura - CAPELLI&CAPELLI

JO-endura
CAPELLI&CAPELLI

Tags: Teknika zgjatje të flokëve duke përdorur jo të endura konsiston në realizimin e nyjeve të veçanta në bazë të flokëve që sigurojnë fillesa pa përdorimin e ngjit...

Tags: Teknika zgjatje të flokëve duke përdorur jo të endura konsiston në realizimin e nyjeve të veçanta në bazë të flokëve që sigurojnë fillesa pa përdorimin e ngjit...

X

privacy